Ім'я ИринаПоходження: ім'я Ірина має грецьке походження. В оригіналі ім'я богині мирного життя звучить, як Ейрен. Ім'я Ірина означає «спокій», «мир».
Коротка форма імені: Іринка, Іріша, Ріна, Іра, Ируня, Ируся, Ірочка, Іруша, Ириночка, Ірена, Рена, Ирушка, Іна.
Іноземні форми імені Ірина: Ирена (Великобританія), Ірина (Білорусія), Ейрін (Ірландія), Ірен (Франція), Ірена (Польща, Чехія, Фінляндія).
Іменини Ірини: 30 вересня, 12 і 16 січня, 29 квітня, 18 і 26 травня, 10, 17 і 22 серпня, 2 листопада, 26 лютого, 7 березня, 1 жовтня.
Характеристика імені ІринаПозитивні риси імені. Маленька Ірина - дивно спокійна і поступлива дитина. Рано стає самостійною, закінчивши школу, може заявити батькам, що хоче жити окремо. Ірина вчиться зазвичай дуже добре, старанна, уважна, серйозна, вона часто стає відмінницею і кращою ученицею класу. Ірина - урівноважена, розсудлива і впевнена у собі людина. Вона надійний друг, дуже прив'язана до батьків і ніколи не забуває про своїх близьких. Ірині не властива мрійливість, вона реаліст, який об'єктивно оцінює свої сили і можливості. Для неї важливо матеріальне благополуччя, прагне увійти у вище суспільство і підвищити свій соціальний статус.
Негативні риси імені. Ірина часто занадто розважлива, її розум бере гору над почуттями. Вона горда, може поводитися холодно і відсторонено. Ірина скептично ставиться до оточуючих, цинічна, образлива і злопам'ятна. Її врівноваженість, розважливість і скепсис можуть заважати доброзичливому, довірчого та відкритому спілкуванню, відштовхують людей. Прагнення Ірини наблизитися до «сильних світу цього» може стати причиною того, що вона знехтує своїми почуттями і прихильностями.
Вибір професії по імені. Для Ірини її бажання зробити кар'єру і домогтися матеріального благополуччя і більш високого соціального статусу стає головним стимулом під час навчання в школі та вищому навчальному закладі. Професію Ірина вибирає не просто цікаву, а найпрестижнішу і добре оплачувану. До своїх обов'язків ставиться дуже серйозно і відповідально, зазвичай на хорошому рахунку у керівництва. Ірина може стати відмінним фахівцем у сфері технічних і точних наук. А її дипломатичність, гострий розум, вміння спілкуватися з високопоставленими особами і тактовність дозволять їй зробити чудову кар'єру в галузі юриспруденції та політики. Якщо Ірина в молодості не зуміла отримати престижну професію, вона обов'язково займеться самоосвітою.
Вплив імені на бізнес. Незважаючи на те, що для Ірини матеріальне становище дуже важливо, як і високе положення в суспільстві, вона не схильна до ризиків, махінаціям, авантюр і уникає сумнівних угод. Успіху досягає тільки за допомогою чесної праці і своїх численних зв'язків.
Вплив імені на здоров'я. Ірина в дитинстві хворіє досить часто, схильна до простудних захворювань. Надалі в нього можуть виникнути проблеми з тиском і вегето-судинна дистонія.
Психологія. Ірина - складна людина. З одного боку вона легко знайомиться, вільно почувається в будь-якій компанії, дуже товариська і любить повеселитися. З іншого боку - у неї дуже мало справжніх близьких друзів. Пов'язано це в першу чергу з її уразливістю, Ірина не терпить іронії по відношенню до себе і неповаги. З чоловіками краще дружити, не даючи приводу для пліток і непотрібних їй в даний момент залицянь. Ірину поважають колеги та керівництво, але вона звикла дотримуватися дистанції і про близькі стосунки на роботу не йдеться.
Сумісність імені. Ірина насправді досить влюблива натура, однак вона не показує своїх почуттів і ніколи не втрачає голову, зберігаючи властивий їй реалізм і прагматичність. У чоловіки вибере чоловіка якщо не багатого, то хоча б перспективного, сильного і надійного. Стає вірною, відданою дружиною, підтримуючої чоловіка в усіх починаннях, допоможе йому зробити успішну кар'єру. Вдалий шлюб у Ірини буде з Андрієм, Олексієм, Сергієм, Антоном, Данилом, Борисом. Швидше за все, не складуться відносини з Олегом, Степаном, Анатолієм, Микитою, Денисом, Кирилом, Леонідом.
загрузка...