• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

День ангела Тетяни 2016

Ім'я Тетяна (Таня)

Походження імені Тетяна має дві версії. Перша - від давньогрецького tatteo, що означає «та, яка облаштовує», друга - від імені царя сабінів (в дохристиянські часи - народність на півдні Італії) Татія. У перекладі з латинської Тетяна позначає «належить Татію». У Стародавньому Римі досить поширеним було чоловіче ім'я Татиан.

Коротка форма імені Тетяна - Таня, похідні - Тася, Тата, Татка, Танюша, Танюта, Танька.

Іноземні форми імені Тетяна - Таня (досить популярне жіноче ім'я в Німеччині та Нідерландах). В інших країнах світу ім'я Тетяна не використовується.

Іменини Тетяни відзначають 25 січня (в цей день всі студенти відзначають своє «професійне свято», Тетянин день), 23 лютого, 14 березня, 3 квітня, 17 травня, 23 червня, 21 липня , 18 серпня і 3 вересня.
День ангела Тетяни 2016

Характеристика імені Тетяна

Позитивні риси імені: напористість, цілеспрямованість, харизматичність, наявність внутрішнього стрижня. Володарка ім'я Тетяна часто є душею компанії, вона володіє природними задатками лідера і здатна впливати на інших людей, при цьому не ущемляючи їх гідність. Тетяни дуже активні і в особистому житті, і в кар'єрі, і в саморозвитку. Готові працювати 24 години на добу, якщо робота приносить задоволення. Тетяни чудові аналітики - вони здатні дуже швидко оцінювати ситуацію і приймати рішення, що є дуже цінною якістю і для оточуючих, і для самих Тетян. Носительки цього імені володіють хорошими організаторськими здібностями, і вміють знаходити нестандартні рішення в типових, на перший погляд, ситуаціях.

Негативні риси імені: зайва емоційність і самокритичність, імпульсивність, нетерплячість. У силу свого активного способу життя Тетяна намагається встигнути все і відразу, що не завжди виходить. Коли її осягає невдача, Тетяна може надовго захандрить. Тетяна охоче береться за кожну справу, що здалося їй цікавим, однак може кинути його на півдорозі, коли її ентузіазм вичерпається. Власниці даного імені деколи бувають запальні і проявляють безпричинну агресію по відношенню до своїх близьких, за яку потім можуть довго докоряти собі.

Вибір професії по імені.
Тетяни можуть бути хорошими керівниками, якщо у них достатньо досвіду. Відповідальність за великий колектив не бентежить Тетяну, а навпаки, надає їй впевненості в собі. Особливо добре носительки цього імені можуть проявити себе у творчих професіях, які не вимагають понукання з боку керівництва. Тетяни можуть бути блискучими журналістами, блогерами, педагогами, соціальними працівниками. Для них підійдуть всі професії, які не обмежені строгими посадовими рамками і припускають деяку свободу дій.

Вплив імені на бізнес.
Власниці ім'я Тетяна нерідко можуть бути прекрасними генераторами бізнес-ідей, проте далеко не всі можуть вдало втілити їх у життя. Успішний бізнес Тетяні вдасться побудувати лише за наявності тямущих і досвідчених партнерів, яким вона повністю довіряє.

Психологія імені. Через надмірної емоційності й імпульсивності у Тетяни може бути дуже багато знайомих, але дуже мало справжніх друзів. Тетяна любить бути в центрі уваги, тому комфортно спілкуватися з нею можуть тільки інтроверти за темпераментом, які люблять більше слухати, ніж говорити. Тим не менш, Тетяни по своїй натурі дуже добрі до всіх, вони готові допомагати і давати поради, навіть якщо друга сторона їх про це не просить. У спілкуванні Тетяни розкуті, вони можуть знайти спільну мову з людиною будь-якого віку і статусу.

Сумісність імені. Родинне вогнище, побудований Тетяною разом з носіями імен Ігор, Володимир, Анатолій, Микола, Артем, Едуард або Валерій, виявиться міцним і довговічним. А ось зі Станіславом, Геннадієм або В'ячеславом темпераментної Тетяні буде складно знайти спільну мову.
загрузка...
День ангела Тетяни 2016
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають