Походження імені: за деякими версіями ім'я Аліна походить від імені Аделіна (Adelina), яке має давньогрецьке походження і сходить до імені Адела, що означає «благородна». Існують також версії, що ім'я Аліна є похідним від Ангеліна, Альбіна та Килина.
Короткі і зменшувально-пестливі форми імені Аліна: Алиночка, Аля, Алінка, Алюша, Алечка, Аліна, Алинушка, Алінуля, Аліша, Алішенька, Алінусічка, Аленько, Алинчик, Ліна, Алінусік, Алюня.
Іноземні форми: аналогів в іноземних мовах немає.
Іменини Аліни: 23 березня, 29 квітня, 29 травня, 14 червня 16 червня, 2 липня, 4 серпня, 29 вересняПозитивні риси імені Аліна
Природа нагороджує Аліну величезною кількістю талантів. Вона прекрасно вчиться в школі, виявляє здібності до вивчення мов, творчості, спорту. Аліна легко адаптується практично до будь життєвим обставинам. При цьому часто проявляє цілеспрямованість і залізну волю. Жінка на ім'я Аліна володіє високим інтелектом. Її тонкі дипломатичні здібності дозволяють їй легко розгортати будь-які ситуації на свою користь. У неї чудова пам'ять, великий інтерес до навколишнього світу. Вона легко сходиться з людьми і любить перебувати в центрі уваги.
Аліна вміє себе подати, завжди стежить за своїм зовнішнім виглядом, вміло управляється зі своїм гардеробом, стежить за новинками в галузі моди, має гарний смак.
У домашньому господарстві їй рівних немає. Вона вміло і з задоволенням займається домашніми справами, гостинна, дуже любить хвалитися своїми кулінарними здібностями. Однак спокій в її будинку встановлюється тільки у випадку, якщо вона - єдина господиня в домі. Аліна не терпить суперництва в домашньому господарстві, так як у всьому вважає себе першою.
Жінки з цим ім'ям трепетно і ніжно ставляться до тварин, воліють заводити собак дрібних порід: пекінес, болонка і т.д.
Негативні риси імені АлінаЗ ранніх років дівчинки на ім'я Аліна починають проявляти подвійність свого характеру. При всій своїй товариськості вонапрагнути командувати буквально всіма, займати виключно лідируючі позиції у всьому. На цьому грунті часто виникають конфлікти з вчителями, батьками та однолітками. У дитинстві Аліни важко піддаються вихованню, тому що занадто гостро реагують на спроби впливу з боку дорослих. Вона не терпить ніяких зауважень, часто буває зухвалою, яка готова піти на конфлікт. Батьки навіть з віком рідко стають авторитетом для носіїв цього імені. Гордість Аліни часто заважає їй завести справжню і щиру дружбу. Вони часто занадто критичні, оцінюють вчинки з усією строгістю і непримиренністю.
Відповідні професії для Алінипри виборі професії жінці з ім'ям Аліна слід звернути увагу на ті області, де для професійного зростання потрібно завзятість, воля, наполегливість і терпіння. До таких професій можна віднести музиканта, актриси, спортсмена, журналіста і т.д. Вибираючи сферу діяльності, Аліна повинна враховувати і таку сторону свого характеру, як запальність і невитриманість. Тому носіям імені Аліна не рекомендовано працювати в галузі педагогіки.
Здоров'я Алінислабке місце в організмі - шлунок. Носії ім'я Аліна часто страждають захворюваннями, пов'язані з травною системою організму.
Психологія Аліниекстраверти в повному розумінні слова. Аліни, як правило, сильно збудливі. Часто ця збудливість переростає в нервозність. Жінки з цим ім'ям мають гарну інтуїцію, добре розбираються в людях, легко проникають в самі глибини чужої душі.
Астрологічна характеристика Аліниастрологи не рекомендують давати ім'я Аліна дівчаткам, народженим під знаками Близнюків, Риб і Скорпіона. А ось для Овна, Стрільця, Рака і Терезів ім'я Аліна підходить гармонійно.
Нумерологія присвоює цьому імені цифру 4, що означає стабільність, міцність і надійність.
У якості талісману Аліна варто підбирати перли або рубін.
Сумісність імені АлінаАліни виходять заміж неодноразово. Вдалі відносини складаються з чоловіками на ім'я Борис, Євген, Михайло, Олександр, Віктор, Петро, Володимир і Яків. Не рекомендується вступати в шлюб з Анатолієм, Владленом, Дмитром, Миколою, Ігорем, Олексієм.
загрузка...