Наближається Новий рік, і кожен замислюється, де і з ким його святкувати, який наряд вибере і що подасть на святковий стіл, щоб здивувати гостей. Як правило, нам не вдається побачити кожного, кого хотілося б привітати в цю чарівну ніч. І, раз з особистою зустріччю не заладилося, варто взяти в руки телефон і подбати, щоб ваші друзі, рідні та колеги не залишилися без теплих слів і побажань ! Звичайно, можна зробити це своїми словами, але якщо з ритмою у вас не склалося, можна сміливо використовувати смс-привітання з нашої статті!
Короткі новорічні привітання в 2016 рік Мавпи
Привітання Діда Мороза: Щоб дід Мороз червоний ніс Щоб дід Мороз червоний ніс, Вам купу доларів приніс, Рахунок в банку вам відкрив. І цілий рік щоб надурняк Ви пили пиво і коньяк, Хай перетворить щедрий гном Ваш холодильник в гастроном. З Новим роком!
Бажаю здійснення всіх мрій В цьому Новому Році Щоб щастя дарувало дотик свій На кожному твоєму кроці Щоб любі, рідні і близькі Завжди тебе оберігали І щоб омріяні твої Тебе любили і кохали Щоб успіх приходив завжди В усі діла та починання І не скупився Дід Мороз На подарунки й побажання.
З Новим Роком в добрий час З Новим Роком в добрий час Дід Мороз іде до нас, А до тебе хай завітає З тим що серце забажає, Хай принесе тобі у хату, Щастя й радості багато Хай здоров’я повний міх Покладе на твій поріг!

З наступаючим Вас Новим роком, Він все ближче від нас крок за кроком. Я бажаю ВАМ у Новому році Подивитися щастю у очі. Свою вдачу у руки спіймати, І міцно тримати, невідпускати. Здоровя міцного бажаю усім, Нехай радісний настрій приходить в ВАШ дім. Щоб розумілися діти з батьками, Невістки з свекрухами, тещі з зятями. Кохати бажаю, коханими бути, Про все погане навіки забути. У кого на серці розчарування, Неодмінно зустріне справжнє кохання. Студентам на сесіях добре все здати, Хто випускник, магістрами стати. Всі, хто закінчує в школі навчання, Високих балів з тестування. Підвищення пенсій пенсіонерам, Більш милосердя міліонерам, Щоб всі працювали за високу зарплату, На гарну квартиру, за містом дачу. Хвороби хай зникнуть, а з ними все зле, Хай завжди надія у серці живе. Прем’єр з президентом, щоб помирились, А депутати більш не сварились. Нехай радість і щастя до нас всіх прийде, Хай криза за місяць від нас геть піде. Нехай здійсняться всі заповітні бажання, Мир всюди буде і ніжне кохання.

Хай тобі в новому році
Добре спиться і на боці,
Й горілиць, і носом вниз,
Й в гостях, і вдома - скрізь.
Хай тобі насняться гроші
Й начальники хороші.
Хай насниться найсолодше,
Й не раз, не два - щоночі.
Але щастя - хай не сниться,
А шкребе тебе по спинці.
Хай рік прийде такий багатий
як нардепівські зарплати.
Не минали б гроші хату,
І було всього багато.
Євро сховане в коморі,
Сало хрюкало на дворі.
В гаражі стояв Ferrari
І ще Lexus, щоб до пари.
В хаті з мармуру камін
Та басейн хочаб один.
Ну а в ванні щей джакузі
І коньяк бовтався в пузі.
Щастя щоб не лізло боком...
Одним словом З новим роком!!!
Хай здійснює бажання рік Новий,
Здоров’я прибавляє,
З чудовим святом, радості і мрій
Я щиро і сердечно Вас вітаю!
З Новим роком!
З новим щастям!
Хай завжди в очах іскряться
Усміх, радість і кохання,
Хай здійсняться всі бажання!
Вітаємо З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
Бажаємо щоб у банку і в кишені були гривні і зелені,
Щоб був успіх і зростання, були сили для кохання!!!
Хай буде Новий Рік
Схожий на диво,
Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!
Щоб здійснилися задуми і мрії,
І щастям повнились надії!
З Новим Роком в добрий час
Дід Мороз іде до нас,
А до тебе хай завітає
З тим що серце забажає,
Хай принесе тобі у хату,
Щастя й радості багато
Хай здоров’я повний міх
Покладе на твій поріг!
Рік Новий - казковий час!
Хай здивує щастям Вас