Проведення новорічного корпоративу або домашнього застілля передбачає смачні страви, веселі конкурси і, звичайно ж, щирі вітання від усієї душі. Але трапляється так, що придумати тост без підготовки не виходить. У цьому випадку потрібно вибрати вірш заздалегідь, вивчити напам'ять і зустрічати Новий рік у всеозброєнні! Ми пропонуємо вам три кращих святкових тости - зрозуміло, їх не обов'язково вчити повністю, досить вибрати і запам'ятати найбільш душевні рядки!
Тепер ви не розгубитеся, якщо вас попросять сказати тост для новорічного корпоративу!
Тости з Новим роком 2016
Одного разу трьох мандрівників у дорозі застала ніч.
Вони побачили будинок, постукали.
їм відчинив господар:
- Хто ви?
- Здоров’я, Любов і Багатство. Пустіть нас переночувати.
- Шкода, але в нас тільки одне вільне місце. Піду, пораджуся з родиною, кого з вас впустити.
Хвора мати сказала: «Впустімо Здоров’я».
Дочка запропонувала впустити Любов,
а дружина - Багатство.
Поки вони сперечалися, мандрівники пішли геть.
Тож випиймо за те, щоб у новому році
в нашому домі завжди було місце
для Здоров’я, Любові та Багатства!
Випиймо за Діда Мороза та Снігуроньку:
скільки себе пам’ятаю, вони не хворіють, не старіють і гроші на подарунки завжди мають!
За те, щоб ми теж були такими!
31 грудня ввечері підходить син до мами і каже:
- Давай о 23.30 закричимо: «Новий рік! Новий рік!»
- Навіщо?
- А хай наші сусіди думають, що до нас Новий рік раніше прийшов.
Тож випиймо за те, щоб все добре у наше життя приходило хоч трохи раніше!
У новому році бажаю:
12 місяців без хвороб,
53 тижні всього хорошого,
365 днів щастя,
8760 годин успіху,
525600 хвилин любові
131536000 секунд приємних моментів!
Нехай у Новому році наше життя буде чистим, як крапля джерельної води, а щастя таке ж повне, як цей келих шампанського!
Заснув один чоловік і приснився йому сон: поруч з ним прекрасна жінка. Прокинувся - нікого немає. Так вип'ємо ж за те, щоб у новому році збувалися б всі хороші сни!
Життя прекрасне навіть тоді, коли по щоках течуть сльози. Так вип'ємо ж за те, щоб у Новому році за нашими щоках текли сльози тільки радості і щастя.
За виконання наших бажань, за все хороше, надихаюче і прекрасне. За наше щасливе майбутнє! З Новим роком, з новим щастям!
Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. З Новим роком!!!
З Новим роком!З новим щастям! Хай завжди в очах іскряться Усміх, радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання!
загрузка...