Мавпа норовлива і грайлива, дівчинки, народжені в цей рік, люблять бути в центрі уваги, вони розпещені і часом дивують непередбачуваними вчинками. Але їх, безсумнівно, люблять за артистизм і природне кокетство. Час появи на світ і ім'я, дане при народженні, накладає відбиток на характер дитини і може впливати на її долю.
Щоб сприяти розвитку гармонійної особистості можна врівноважити риси характеру, підібравши вдале ім'я. Імена для дівчаток в 2016 рік Мавпи повинні бути підібрані таким чином, щоб вони сприяли розвитку терпіння, мудрості і працьовитості, адже цього так не вистачає грайливій мавпочці.
Як назвати відповідно до місяця народження Залежно від того, в якому місяці з'явилася на світ маленька принцеса можна підібрати для неї найбільш відповідне ім'я. Виявляється, що воно може стати таким же талісманом, як, наприклад, старовинна прикраса. Завдяки таблиці, наведеної нижче можна називати дівчинку відповідно до часу народження.
Січень Юлія, Ірина, Меланія, Емілія, Тетяна, Антоніна.
Лютий Марина, Уляна, Агнія, Марія, Валентина, Ганна, Галина.
Березень Кіра, Валерія, Лада, Анастасія, Сабіна.
Квітень Маргарита, Олеся, Світлана, Таїсія, Алла, Лариса, Іона, Ніка.
Травень Віола, Дар'я, Іда, Тамара, Кароліна, Рената, Маріанна.
Червень Ніна, Олена, Софія, Емма, Діана, Іоланта, Павла.
Липень Роза, Аврора, Ангеліна, Ольга, Маргарита.
Серпень Стелла, Анфіса, Ксенія, Сабіна, Наталя.
Вересень Аделіна, Аріадна, Єлизавета, Інеса, Сусанна, Амалія, Надія.
Жовтень Віра, Ядвіга, Аліна, Пелагея, Злата, Віола.
Листопад Іона, Катерина, Вікторія, Аліса, Євгенія,
Грудень Варвара, Рита, Лада, Людмила, Аріна.
Імена сильного характеру До них, насамперед, належать ті, які схожі з чоловічими:
Олександра, Валерія, Рената, Вікторія, Євгенія.
Балуваній мавпочці не зашкодять логіка і трохи стриманості. Тому вищеперелічені варіанти для неї сприятливі, вони сприяють досягненню поставленої мети, укорінюють впевненість у собі і налаштовують на серйозний лад. Крім того, посилюють така важлива якість, як наполегливість, а без неї в житті дуже складно домогтися висот.
Хранительки сімейного вогнища Дівчатка, які, найімовірніше, стануть хорошими господарочками і турботливими мамами:
Даша, Надія, Олена, Ганна, Антоніна, Віра, Людмила, Наталя, Ольга і Тетяна, Анастасія.
Ці імена сприяють розвитку та процвітанню виключно жіночих якостей, таких як турбота і хазяйновитість. Даші, Надії та Наталії спокійні й віддані, вони добре готують, без зусиль справляються з домашнім господарством і люблять возитися з дітьми. Дівчатка з цими іменами немов створені для сім'ї.
Дівчинці, яка народилася в 2016 рік мавпи притаманна легковажність і мінливість уподобань, а одне з перерахованих вище імен допоможе їй вибрати курс на створення сімейного щастя і на творення, а не на руйнування.
Творчі особистості Мавпа сама по собі особа артистична й творча, якщо ви хочете підсилити ці якості, то назвіть свою маленьку принцесу:
Анфісою, Стелою, Златою, Амалією, Пелагеєю, Кароліною або Катериною.
Можливо, ваш вибір посприяє тому, що дуже скоро над творчим Олімпом запалиться ще одна яскрава зірочка.
Спокійні і жіночні Якщо хочете, щоб дочка була уважною і жіночною, назвіть її:
Діаною, Іриною, Галиною, Маріанною, Ладою, Ритою, Аліною, Юлією, Меланією, Марією або Орисею.
Не виключено, що дівчинка буде рости трохи примхливою, але ж сила жінки перед чоловіком в її слабкості, тому кокетство і чарівність милій дівчинці-мавпочці не зашкодить.
Стримані панянки з «залізною» хваткою Якщо хочете, щоб дівчинка була стриманою і сильною, із залізною силою волі, то назвіть її:
Ядвігою, Ідой, Аделіною, Аріадною або Сабіною.
Таким чином ви поспособствуете формуванню сильного, майже чоловічого характеру, час народження скоректує і пом'якшить цю дію. Одні вибирають модне і популярне ім'я, інші рідкісне. У будь-якому випадку воно повинно гармонійно поєднуватися з ім'ям і по батькові. Придумайте кілька пестливих варіацій, як ви будете називати дівчинку, поки вона буде маленькою. Дуже важливо, щоб ім'я вимовлялося з ніжністю і любов'ю, дівчинка, яка відчуває батьківське тепло, виростає чарівною, життєрадісною і впевненою в собі. Не можна дати універсальну рекомендацію щодо вибору імені, кожна дитина з'являється на світ з унікальним характером і притаманними тільки йому якостями, подумки «приміряйте» на неї вподобане ім'я і зробіть остаточний вибір.
загрузка...