]Здавалося б немає нічого простішого, ніж вибрати ім'я для майбутньої дитини. Однак це до тих пір, поки людина не зіткнеться з цією проблемою лицем до лиця. Адже як корабель назвеш, так він і попливе. астрологи радять, щоб батьки вибирали імена відповідно до східним і зодіакальним гороскопом. У цій статті ми постараємося розповісти про те, як вибрати ім'я для дівчинки в 2016 році.
Так як прийдешній 2016 буде високосним, то і поставитися до вибору імені вашої дитини необхідно з усією серйозністю, дотримуючись рекомендацій астрологів.
Характер дівчинки, народженої в 2016 роціЯк стверджують фахівці в цій області, ім'я в поєднанні зі східним і зодіакальним гороскопом здатне згладити негативні риси характеру, а позитивні навпаки підсилити. Але як зрозуміти яким буде дитина в майбутньому? Астрологи умовно розділили кожного на чотири групи в залежності від пори року, в якому з'явився на світ дитина.
Зимові іменаДівчатка народжені в цей час року часто володіють твердим, непохитним і суворим характером. Часом саме ці риси створюють проблеми у відносинах з оточуючими людьми. Однак у такому характері є і позитивні сторони. Такі дівчатка домагаються свого і відрізняються від решти діток своєї настирливістю і завзятістю. Все ж дівчині деколи необхідна і ніжність, і вміння піклуватися, проявляти м'якість і спокій. Тому, щоб врівноважити характер зимової дівчинки краще вибрати такі імена як Анастасія, Валентина, Василина, Ксенія або Анна.
Весняні іменаВесняні діти зазвичай дуже рухливі, пустотливі й усміхнені. Це допомагає їм завжди знаходити спільну мову з однолітками. Але так як крім активності, вони володіють наївністю і довірливістю, то багато хто може цим скористатися. Також такі дівчатка не володіють достатньою напористістю для досягнення будь-якої мети. Тому в цьому випадку краще вибрати ім'я, яке додасть в їх характер цілеспрямованості, вміння розбиратися в людях і спокій. Для весняних дівчаток підійдуть Аліна, Ангеліна, Вікторія, Дарина. Ці імена, на думку астрологів розкриють всі позитивні якості дитини, а негативні навпаки згладить, тим самим допомагаючи дитині знайти гармонію з самим собою і навколишнім світом.
Літні іменаДівчатка, народжені влітку володіють такими якостями як рухливість, активність у поєднанні з цілеспрямованістю. При цьому родзинкою таких дівчат є ще й те, що вони схильні до романтизму, мрійливості, чутливості. У школі вони завжди досягають успіху, а на роботі роблять прекрасну кар'єру. Однак проблема полягає в тому, що через емоційності і вразливості вони схильні до чужого впливу. Щоб річні діти змогли проявляти стійкість до маніпуляцій оточуючих людей астрологи рекомендують давати їм такі імена: Неллі, Христина, Марія, Ірина, Ольга.
Осінні іменаТакі дівчатка дуже акуратні, педантичні й відповідальні. Будь-яка мета і завдання будуть досягнуті, тому у осінніх дівчаток зазвичай добре складається кар'єра, при цьому не на шкоду сім'ї, так як вони не конфліктні, хазяйновиті і ласкаві. Все це поєднується з розсудливістю, любов'ю до тварин, добротою і спокоєм. Так як такі діти схильні до того, щоб закриватися у своєму світі, до нерішучості і застаиванию, в їх характер бажано додати трохи емоційності і мрійливості. У такому випадку прекрасним вибором будуть такі імена як Аліса, Олена, Софія, Віра.
Вибір імені для дівчинки в Високосний рік 2016Високосний рік - достатньо неоднозначний період - одні астрологи стверджують, що діти народжені в цей рік будуть нещасні і невдачливі, а інші навпаки кажуть, що це особливі діти. Однак, що стосується 2016 року, то багато сходяться на думці, що Мавпа оберігатиме таких дітей і захищати від всяких негараздів. Тому, щоб вибрати відповідне ім'я для дівчинки, ви можете керуватися загальними критеріями, і не боятися, що ім'я зможе негативно вплинути на долю дитини.
Отже, ми вирішили виділити кілька основних принципів, яким має відповідати ім'я дівчинки в 2016 році:
співзвучність з прізвищем та по батькові. Мавпа любить гармонію і красу, тому ім'я та прізвище повинні бути співзвучні і мелодійні. Наприклад, якщо у вас занадто довга прізвище, то ім'я краще вибрати коротке, і навпаки.
значення імені. На жаль, багато батьків не звертають сьогодні на значення імені, а женуться за модними тенденціями. А ось і даремно. Ім'я повинно розкривати в дитині її сильні сторони. Тому, перш, ніж назвати дівчинку, уважно вивчіть значення імені.
час. Сьогодні все частіше батьки намагаються вибрати неординарні і незвичайні імена. Проте в цьому питанні потрібно бути дуже акуратними, щоб у майбутньому дівчинці не довелося терпіти глузування однолітків.
не потрібно називати дитину на честь кого-небудь. На думку астрологів це може залучити і характер і долю цієї людини. Але ж навіщо вашій дитині копіювати чиєсь життя, якщо можна самим будувати свою історію.
Характер дитини, народженої в рік МавпиВже можна здогадатися, що такі дівчатка будуть досить рухливі і активно. Все це поєднується з хорошими розумовими здібностями і численними вміннями та та навичками. Таким дітям не сидиться на місці і хочеться дізнатися якомога більше про світ і людей. Вони вкрай цікаві і допитливі. У дитинстві вони будуть мучити своїх батьків численними: "А чому?", "А навіщо?", "А що це?" і так далі. А вже дорослі дівчата будуть вражати своєю універсальністю, так як будуть процвітати і на роботі і в сім'ї.
Все ж така гіперактивність іноді грає злий жарт з дітьми, які були народжені в рік Мавпи. Часом, десь потрібно проявити терплячість і спокій. Так як Мавпи азартні і по натурі авантюристи, то вони можуть у підсумку багато втратити або залишитися ні з чим. Тому батькам необхідно враховувати ці якості при виборі імені для дівчаток, народжених у рік Мавпи.
Вибір імені по місяцях
Січень 2016Анастасія, Ірина, Марія, Ніна, Аглая, Поліна, Євгенія, Тетяна, Клавдія, Василина, Уляна, Юлія, Анжела, Єлизавета, Аліса, Антоніна.
Лютий 2016Римма, Анастасія, Катерина, Інна, Марія, Євдокія, Каріна, Анна, Зоя, Світлана, Марфа, Христина (Христина), Ксенія, Валентина, Ольга, Вероніка.
Березнь 2016Маріанна, Уляна, Марина, Христина, Євдокія, Анастасія, Анна, Маргарита, Антоніна, Єлизавета, Ірина, Василина, Галина, Кіра, Валентина, Ніка.
Квітень 2016Дарина, Мирослава, Алла, Лариса, Марія, Поліна, Олександра, Ірина, Тетяна, Анна, Анастасія, Єва, Ніка, Юлія, Світлана, Станіслава, Софія.
Травень 2016Олександра, Ірма, Валентина, Віолетта, Єлизавета, Валерія, Марія, Глафіра, Тамара, Зоя, Пелагея, Ірина, Таїсія, Христина, Фаїна, Юлія, Сусанна, Вікторія, Євдокія, Єфросинія.
Червень 2016Олена, Анжела, Альона, Анастасія, Неллі, Ілона, Софія, Уляна, Емма, Клавдія, Діана, Валерія, Марія, Кіра, Марфа, Маріанна, Антоніна, Ганна, Христина.
Липень 2016Інна, Уляна, Ірина, Жанна, Ангеліна, Марфа, Ганна, Юлія, Олена, Ольга, Марія, Валентина, Юлія, Алевтина, Марина, Маргарита, Римма.
Серпень 2016Марія, Євгенія, Світлана, Карина, Мілена, Аліна, Христина, Раїса, Ганна, Анфіса, Валентина, Аріна, Нонна, Олена, Уляна.
Вересень 2016Наталія, Ганна, Єлизавета, Раїса, Анфіса, Людмила, Віра, Надія, Любов, Софія.
Жовтень 2016Ірина, Аріна, Маріанна, Зінаїда, Текле, Таїсія, Софія, Анна, Вероніка, Злата.
Листопад 2016Анна, Анфіса, Єлизавета, Еліна, Анастасія, Карина, Олена, Ілона, Альона, Рената, Марія, Інеса, Неллі, Уляна, Єфросинія, Наталя.
Грудень 2016Августа, Поліна, Катерина, Ада, Варвара, Маргарита, Уляна, Тамара, Анфіса, Альбіна, Ганна, Аліса, Ангеліна, Вікторія, Марина, Зоя, Ольга.
загрузка...