• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

Сценарій на Новий рік 2018 в школі для старшокласників, смішний

Свято для своїх друзів рекомендується підготувати самим старшокласникам - процес підготовки напевно згуртує колектив, залишить незабутні спогади. Ведучі свята - дівчина і хлопець старшокласники. Отже, пропонуємо вам сценарій на Новий рік 2018 в школі для старшокласників, смішний.
Якщо він вам не підійде, можете його трохи змінити або скласти свій сценарій для зустрічі Нового року 2018.

ВЕДУЧА: Доброго дня, шановні колеги-старшокласники, дорогі наші вчителі і довгоочікувані гості!
ВЕДУЧИЙ: Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на біл-бордах і вітринах вулиць. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, і, звичайно ж, ми, старшокласники, адже це - останній новорічне свято в рідній школі.
ВЕДУЧА: Але ми не станемо сумувати, адже є можливість всім разом згадати заповітне бажання і вірити, що воно неодмінно здійсниться в наступному році!
ВЕДУЧИЙ: Новий 2016 неодмінно принесе з собою душевне тепло і гармонію в кожну сім'ю.
ВЕДУЧА: Здоров'я - як найбільший скарб.
ВЕДУЧИЙ: Удачу - щоб щастило весь рік у всьому.
ВЕДУЧА: Любов - щоб серце наповнилося ніжністю і милосердям.
ВЕДУЧИЙ: Величезний згорток подарунків і новорічних побажань!
ВЕДУЧА: Ми зібралися тут гуляти, свято час починати!
Далі по новорічному сценарієм для старшокласників звучить сучасна рухлива музика, в зал входить Баба Яга (переодягнений старшокласник).
Баба Яга
БАБА Яга: Так, це я! Невже ви думали обійтися без Баби Яги? Так, так, я розумію, що мене ніхто не любить.
ВЕДУЧИЙ: ну, і за що вас, шановна, любити-то? За те, що всі новорічні свята завжди псувала?
ВЕДУЧА: Або за те, що все дитинство вами лякали: «Не крась очі, на Бабу Ягу схожа будеш!»
ВЕДУЧИЙ: Так, ви, шановна бабуля, далекі від ідеалу доброї новорічної бабусі, і зовні, і інтелектуально!
БАБА Яга: Ах, так? Теж мені, інтелектуали намалювалися, дітки-інтернеткі, та що ви без вашої Вікіпедії знаєте? А без Яндекс карти зможете обійтися? А я ось, неграмотна молодичка, всі двісті років на ступі без навігатора літаю, і багато
розповісти можу!
ВЕДУЧА: Що ж ви таке знаєте, чого не знають старшокласники?
Новорічна ялинка
Інтелектуальний новорічний конкурс
БАБА Яга: Окей, хлопці. Зараз я буду задавати вам новорічні питання, а ви будете доводити всім, що дійсно є гордістю країни, і маєте солідний пакет знань.
Питання перше
БАБА Яга: Першого січня Новий рік зустрічають разом з нашою країною країни ...
(відповідь - країни Європи та Америки)
Питання друге
БАБА Яга: Якщо запитати дітей з різних країн, який за рахунком рік гряде, всі відповідатимуть по-різному. Отже, який же рік святкуватимуть у Україні?
(відповідь - +2018 рік)
Питання третє
БАБА Яга: Який за рахунком рік святкуватимуть в Сирії?
(1437)
Питання четверте
БАБА Яга: А який за рахунком рік зустріли в Ізраїлі?
(відповідь - ювілейний 5 778 рік)
БАБА Яга: Гаразд, впоралися із завданням. Питання естетичного характеру. Всім відомо, хто такий Дід Мороз. Яким, на вашу думку, на початку дев'ятнадцятого століття зображували Діда Мороза голландські художники?
(відповідь - струнким і худим)
БАБА Яга: Художник якій з країн «прикріпив» Дідові Морозу бороду, і коли це було?
(відповідь - в 1860 році американець Томас Найт)
БАБА Яга: Хто створив образ сучасного Діда Мороза?
(відповідь - англієць Тенніел)
Ялинкові іграшки
ВЕДУЧА: бабуля, слухай, а ти дійсно багато знаєш про новорічне свято!
БАБА Яга: так, давненько на світі живу, багато бачила, багато чула, та й на пам'ять оперативну не скаржуся!
ВЕДУЧИЙ: так, мені б таку пам'ять - всі іспити напам'ять б вивчив.
БАБА Яга: Учи, милок, адже у вченні - сенс майбутнього!
ВЕДУЧИЙ: (до Бабі Язі) Почекай, старенька ... Припиняємо розмова про науку, уроки, згадаємо про Новий 2016 рік.
Це ж найулюбленіше свято чарівний, загадковий, дивовижний, неповторний ... Він пробуджує в людях найкращі почуття, любов до всього гарного, доброму
ВЕДУЧА: Ага, і неприйняття всього підступного, злого.
БАБА Яга: зле і неприємне - це про мене, але скільки можна говорити! Пора вже і Діда Мороза запросити, щоб подивитися на нього. Постарів чи що? Мотлох стара!
ВЕДУЧА: Дід Мороз? Думаю, потрібно всім разом покликати його - так, здається, відбувається на всіх дитячих ранках?
ВЕДУЧИЙ: Отже, давайте разом: «Дід Мороз, приходь скоріше! Порадуй святом дітей, з нами буде веселіше! »
(Потім за сценарієм новорічної казки ля старшокласників з піснею входить Дід Мороз зі Снігуронькою. Світло)
дід Мороз
ДІД МОРОЗ: Респект вам, дорогі старшокласники! Не забули-таки, як звати мене. І навіть всі разом, як у дитинстві, покликали! Ну, молодці, порадували старого!
Снігуронька: Так, вірно, дідусь. Подивися, хлопці стали зовсім дорослими, дуже скоро підуть у самостійне життя, дорослу. Але, все ж, як маленькі, вони чекають Діда Мороза, Новий 2018 рік, і нового чуда.
ДІД МОРОЗ: знаю точно, онучка, що новий 2018 рік усім нам принесе виконання бажань. А для старшокласників - все це дуже важливо. Попереду - випускні іспити, вступні тести, тому, вірте в мрію, і вона обов'язково збудеться!
ДІД МОРОЗ (помічаючи Бабу Ягу): Очам своїм не вірю! І ти, стара, тут ?!
БАБА Яга: Не випробовуйте здивування, шановний. Я вирішила напередодні Нового року змінити свій імідж і стати репортером. Як приємно спілкуватися з розумною і вихованої молоддю.
ДІД МОРОЗ: Добре. Залишайтеся. Бачу, що внучка хоче щось сказати ...
Снігуронька: Дідусю, тут так багато зібралося бажаючих повеселитися! Цікаво, а що вони знають про тебе, про новорічне свято?
ВЕДУЧА: А зараз хлопці заспівають тобі красиві новорічні пісні, помилуйтеся!
Наступний в сценарії новорічного свята для старшокласників - музичний номер «Новорічне попурі»
Снігуронька: Здорово, а що знають наші хлопці, і ти, Бабуля про Діда Мороза? (Всі беруть участь у вікторині)
Інтелект-гра "Дід Мороз"
1. Чи є Дід Мороз у світі?
2. Де він живе?
3. З ким дружить?
4. Який він: добрий, вимогливий, чи злий? Арґументуйте свою відповідь.
5. Його улюблена страва?
6. Якого кольору шуба? Чому саме такого?
7. На чому їздить Дід Мороз?
8. Навіщо йому палиця?
9. Де він бере подарунки?
10. Де залишає їх?
11. Що робить влітку?
12. Скільки йому років?
13. У родинних чи він зв'язках з Санта Клаусом?
14. Чи має він братів?
(Снігуронька нагороджує переможця)
ДІД МОРОЗ: Так, це я, той казковий дід,
Якого знає цілий світло,
Я з подарунками весь рік мандрую, щастя і успіх вітаю. Всюди друзі у мене є, тому поспішаю я до них завжди, кожен будинок хочу встигнути я відвідати.
Снігуронька: Ось, прийшов час і школу вашу порадувати, подарунки казкові все віддати, і, звичайно ж, привітати з Новим +2018 роком!
БАБА Яга: Ось, прийшов він до нас! Веселун-дедуля і його Снегуруля! А подарунки всі отримають, або тільки правильні, білі і пухнасті?
Снігуронька: Ну, чому ж, всі отримають і навіть ти, Бабуля-Ягул. Чули ми, що й ти інтелектом блещешь - тому, отримуй подарунок від нас.
ДІД МОРОЗ: Даруємо ми тобі бездротовий доступ до мережі Інтернет на цілий рік! Просвіщати, мені не шкода!
БАБА Яга: Я в захваті! Дідок, ти справжній просунутий морозище! Респект и тебе! Що ж, отримуй відповідь подарунок і від мене!
Танцювальний номер
Продовження сценарію новорічного вечора для старшокласників - музичний номер «Брейк данс в стилі« Бабки Ежки рулять »
ВЕДУЧИЙ: Крутой танец, Бабуля. А ти ще, дивлюся я - нічого!
БАБА Яга: Ну от, а ви говорили - бабуля, бабуля, а виявилося - прикольна новорічна молодичка!
ВЕДУЧА: Так, з дідусем - розібралися, перейдемо до онуки.
Снігуронька: Так, я найкраща з внучок легендарного Діда Мороза. Всі мене в гості чекають. Через річки, через гори
Входимо в кожен будинок, всім подарунки новорічні вручаємо.
ДІД МОРОЗ: І навіть веселим головорізам і пустунам!
Снігуронька: Дідусю, ти що ?! Що слова говориш? Вони чекали зустрічі з тобою, а ти їм - "головорізи" і "пустуни".
ДІД МОРОЗ: не хвилюйтеся, це - жарт. Ну як не пожартувати з такими веселими школярами. Можна я вітаю їх знову? Ви найкращі, найдорожчі, наймудріші молоді люди! (К Снігуроньці) Ну як, Снігуронька?
Снігуронька: Ось так найкраще, дідусь. А ти знаєш, чого присутні на святі старшокласники найбільше чекають? А чекають вони, щоб на цій чудовій ялинці яскравими фарбами засяяли святкові вогні.
ДІД МОРОЗ: Немає питань! Засяяло, ялинка, ясно!
Зірочками заграй!
Нехай розпочнеться свято своєчасно
Радості всім нам додай!
Ялинка світиться
Потім по новорічному сценарієм для старшокласників на 2016 рік звучить музичний номер «Новорічний»
Снігуронька: Треба поспішати в іншим школам. Подарунки діти вже отримали. Класні керівники допомогли нам у цьому. Вам сумувати не доведеться. Дідусь Мороз, потрібно терміново прочитати всі листи хлопців, які ти ще не встиг прочитати. Сніговика якраз приніс їх, підемо, почитаємо!
Сніжна королева
(Всі виходять, звучить «грізна» музика, в зал входить Снігова Королева)
Снігова королева (входить важливо): Ух, яка спека! Я ж просила морозу, а у них - Африка! Тепер доведеться користуватися штучними крижинками.
КОЩЕЙ БЕЗСМЕРТНИЙ (з'являється відразу після Снігової Королеви). Зрештою, добрався. Ледве знайшов ваше село. Жодного дорожнього знака, жодного вказівника. Жоден гаджет не показує навігатор. Ви що? Сховалися, або гостям не раді? А? Не чую! (Після відповіді хлопців шукає очима Бабу Ягу) Бабулька! Красуня моя, де ти ?!
БАБА Яга: (Вибігає до нього) Красунчик мій, врешті-решт, дочекалася тебе!
Снігова королева: Досить займатися дурницями! Ми тут не для цього!
БАБА Яга: Що ж, мої дорогі! Я вважаю, що наш час настав. Скільки можна жити так! Ніхто нас не любить! Я навіть вирішила імідж поміняти і стала репортером ... Однак ставлення до мене не змінилося ...
КОЩЕЙ БЕЗСМЕРТНИЙ: І ніхто не боїться нас!
Снігова королева: Нами нехтують і діти, і дорослі!
БАБА Яга: Як вони не розуміють, що настали інші часи. Зараз в Інтернеті можна знайти відповідь на будь-яке питання. Треба подивитися ... Я ж прихопила планшетік ... Хвилиночку ... (дивиться уважно, на обличчі з'являється усмішка).
Снігова Королева і Кощій Безсмертний (одночасно).
Ну що? Говори вже швидше!
БАБА Яга: Радійте! Погані новини не для нас, а для тих, хто зібрався тут. Слухайте всі! Ось що тут написано: "Багато людей сьогодні не любить читати. Закинули книжки в старі шафи. Діти схожі на маленьких строків, які весь час сидять перед екранами телевізорів. Їм все одно, хто переможе: добро чи зло. Діти нині віддають перевагу комп'ютеру і комп'ютерним іграм, а казка ... Казку вони забули. Отже, країна Дитинства обов'язково випробує катастрофу! ". (За сценарієм новорічної вистави для старшокласників на 2016 рік Баба Яга, Кощій, Снігова Королева від радості плескають у долоні)
Попелюшка
ЗОЛУШКА (вбігає): Негайно припиніть! Нічого поганого з країною Школи не відбудеться! Старшокласники виправлять ситуацію! (Звертається до присутніх у залі) Правда?
(Слухають відповіді старшокласників. До Попелюшку підбігає хлопчик і передає записку. Вона читає і виходить.)
ПОПЕЛЮШКА: Все ясно, потрібно терміново викликати Дідуся Мороза!
Снігова королева: Ні! Ні! Ні!
БАБА Яга: (до Снігової Королеви і Кощеєві). А я з Вами, не можу погодитися. Я ж імідж, чуєте - ІМІДЖ поміняла! Настав час змін!
Попелюшка (з'являється у вбранні принцеси, з Дідом Морозом та Снігуронькою). Бачите, в моєму житті також відбулися зміни. Хто читає книжки, той знає про них.
ПОПЕЛЮШКА: А щодо країни Дитинства, то її доля залежить від вас! У будь-якого свій шлях, своя дорога ... Нею другий користуватися не може.
ДІД МОРОЗ: Вибирайте! Дітям з добрим серцем і щирою душею завжди пощастить! І не сумнівайтеся!
Снігова королева: Дивно, але я відчуваю якесь приємне тепло ... Лід розтопився. Отже, змінам бути!
Всі разом
ДІД МОРОЗ: Нехай рік Новий в кожну школу
Принесе добра багато
Повно сонця, повно сміху
Все на радість і на втіху.
Снігуронька: Від душі прийміть побажання:
У здоров'я жити всім -
І великим, і маленьким!
Снігова королева: Нехай здійсняться ваші мрії
У новому 2018 році,
Нехай посміхається вам доля
На кожному кроці!
Звучить музика, головні герої свята запрошують усіх на новорічну танцювальну програму.
А для дошкільнят та першокласників пропонуємо провести подання з цього новорічного сценарієм.
загрузка...
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають