Зі стародавніх часів значну увагу люди надавали вибору імені для спадкоємця. Народ вважав, що воно може зіграти ключову роль в житті людини. 2016 рік є високосним, тому вибираючи імена для хлопчиків, не варто вважати це нетривіальним завданням, до цього моменту варто підійти з усією серйозністю.
Суспільством нав'язується думка, що такий незвичайний рік не вважається щасливим і успішним для людини. Але не тільки рік надає правильне вплив на подальше життя дитини і його характерні особливості особистості. У кожного з батьків виникає резонне питання: як назвати хлопчика в 2016 році?
Характер дитини, народженої в 2016 рік МавпиВиходячи з даних східного гороскопу, можна зробити висновок, що люди, народжені в 2016 році, можуть володіти різними яскраво вираженими здібностями і талантами. Вдача часто наповнюють такі властивості особистості, як харизма, винахідливість, неординарність дій, вчинків і розумових процесів і хитрість.
Дітям, яким доведеться народитися в
рік Вогненної Мавпи, будуть властиві такі якості, як цілеспрямованість і позитивність, вони не стануть лінуватися у навчанні і роботі, на них можна покластися, у важкій ситуації вони стануть підмогою і опорою. Проте в деяких випадках з окремими представниками буде складно знайти спільну мову, вони здатні до оговору, зрадництва.
Ім'я дитини, народженої у високосний рік 2016Кожен батько бажає обрати імена як для дівчаток, так і хлопчиків, які допомагають і оберігають дитину протягом життя. При цьому воно повинно бути милозвучною, незабутнім для оточуючих людей і красивим. Для прийняття правильного рішення слід дотримуватися деяких рекомендацій:
Рекомендується поговорити з родичами або товаришами, щоб дізнатися їх думки і переваги. Можливо, цей факт допоможе вирішити дилему, як назвати хлопчика.
Можна пошукати імена, які користувалися популярністю в старовину, це допоможе надати йому незвичайність та унікальність в соціумі. Креативні батьки повинні розуміти, що екзотичне ім'я через багато років стане по батькові для їх онуків, тому воно повинно бути зручним у застосуванні.
Необхідно звернути увагу на Церковний календар, який по днях прописує іменини. Існує думка, що імена з включеними подвійними голосними чи приголосними літерами (наприклад, Кирило або Філіп) можуть подарувати своїм власникам відразу двох ангелів – хранителів. У деяких сім'ях В момент таїнства хрещення вибирають імена для хлопчиків, зазначені у святцях, а в звичайному житті називають малюка інакше. Це вважається оберегом.
Не можна вибирати ім'я для новонародженого хлопчика, якщо воно пов'язане зі смертю родичів, які за життя серйозно хворіли або страждали, тому вважається, що дитина може успадкувати їх долю.
Вибір імені для дитини в залежності від часу рокуДивним стає такий факт, як вплив пори року на характер закладається особистості. Кожен сезон може накласти свій відбиток на дитину. Знаючи, які характерні особливості можуть бути відображені в вдачу малюка через пори року, коли хлопчик народився на світ, можна прикласти зусилля й надалі скорегувати його натуру.
Вважається, що чоловіки, народжені взимку, суворі і нещадні, як і три місяці холоднечі. Однак вони дуже цілеспрямовані, що володіють величезною силою волі, впертістю. Такі люди будуть домагатися своїх цілей будь-якими методами і способами. Для того щоб трохи пом'якшити жорсткий характер норовливого дитини, йому слід дати «плавне» ім'я.
Хлопці, що з'явилися на світ навесні, навпаки, мінливі, легкі на підйом, гнучкі. Вони не відрізняються характером справжнього бійця і часто бувають не впевнені в собі, своїх здібностях. Для додання твердості підбирається жорстке ім'я.
Дитина, народженна в спекотний літній день, також має свої відмінності. Хлопчики будуть гордими, наполегливими і впевненими в кожному зі своїх дій. Річні діти завжди вважаються активними і відважними, долаюча на своєму життєвому шляху будь-які перешкоди. Щоб надмірна наполегливість не змогла перешкодити хлопчикові в майбутньому варто вибрати для нього ніжне ім'я, здатне пом'якшити його.
Осінні малюки також відрізняються великою енергією, як і ті, хто народився на світ влітку. Проте ця активність повертається іншою стороною, відображаючи раціональність, підприємливість і логіку. Хлопчики, народжені в осінній період, що володіють аналітичним складом розуму, холоднокровністю і спокійною вдачею. Відмінною рисою стане реалізм у всіх справах, для пом'якшення загальної картини можна підібрати для дитини м'яке романтичне ім'я.
Вибір імені хлопчика по місяцях в 2016 роціСічень 2016 найбільш підходить для того, щоб дати дитині такі імена: Аркадій, Афанасій, Михайло, Наум, Климент, Микола, Валентин, Павло, Євгеній, Єгор, Сергій, Адам, Ілля, Кирило, Федір, Серафим, Артем, Микита.
Дитині, яка народилася
в лютому 2016 року, благоволить наречення такими іменами, як Павло, Григорій, Борис, Олег, Юрій, Роман, Тимофій, Кирило, Арсеній, Герман, Віктор, Олександр, Макар, Цибулі, Єфрем, Давид, Віталій.
Березень 2016 року пригожий для появи хлопчика з ім'ям Микита, Артем, Єгор, Леонід, Антон, Матвій, Юрій, Ярослав, Василь, Олексій, Данило, Максим, Петро, Іван, Роман, Аркадій, Костянтин, Денис.
У квітні 2016 року на вибір батьків пропозицією стануть імена Данило, Захар, Петро, Пилип, Іван, Микола, Самсон, Антип, Мстислав, Сава, Кіндрат Петро, Платон, Олександр, В'ячеслав, Максим.
Травень 2016 року найбільше підходить для того, щоб дати хлопчикові ім'я Борис, Костянтин, Аброс, Сергій, Віталій, Михайло, Касьян, Лаврентій, Григорій, Валентин, Пахом, Андрій, Федот, Модест, Веремій, Микола.
Перші річні малюки, народжені в
червні 2016 року, можуть мати ім'я Олег, Михайло, Гнат, Всеволод, Дмитро, Ян, Гаврило, Іван, Тихон, Єгор, Петро, Савелій, Єлисей, Павло, Олександр, Валерій.
У липні 2016 хорошим поєднанням для малюка стане пропозицію охрестити дитину наступними іменами: Степан, Інокентій, Юхим, Георгій, Євген, Валентин, Станіслав, Фома, Галактіон, Іван, Роман, Арсеній, Никодим, Герман, Демид, Андрій.
Серпень 2016 року більше інших місяців підійде, для того щоб дитина отримала ім'я Родіон, Роман, Серпень, Юрій, Володимир, Іван, Маркел, Максим, Костянтин, Денис, Борис, Климент, Олександр, Матвій, Єрмолай, Мирон.
Представників людства, що з'явилися на світ у
вересні 2016 року можна назвати Лаврентій, Денис, Євген, Архип, Віктор, Ілля, Захар, Юрій, Гліб, Геннадій, Петро, Климент, Фома, Христофор, Федір, Тимофій.
Жовтень 2016 року - гарний час для появи дитини з ім'ям Миколай, Євстафій, Георгій, Філіп, Павло, Олександр, Назар, Харитон, Мартин, В'ячеслав, Микита, Родіон, Сергій, Марк, Веніамін, Ігор, Єрофей, Фома, Владислав.
Листопад 2016, поповнює сімома новими членами, може запропонувати на вибір наступні чоловічі імена: Дмитро, Максиміліан, Тарас, Василь, Михайло, Тимофій, Федір, Йосип, Зіновій, Антон, Яків, Никон, Вікентій, Артем, Андрій, Орест, Афанасій.
Завершує цикл високосного року
грудень 2016, в цьому місяці можна назвати хлопчика Артем, Марко, Микола, Трифон, Мойсей, Семен, Севастян, Валеріан, Спиридон, Захар, Ярослав, Павло, Парамон, Климент.
загрузка...