Ялинка з помпонів своїми руками
- 16.12.2016, 13:43,
- Новий рік 2016
- 0
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
Скоро Новий рік і мені захотілося прикрасити робочий стіл ялинкою. При цьому вона повинна бути дуже незвичайним, не таким як у всіх. Тоді я вирішила зробити ялинку з помпонів, вона і м'якенька, і дуже пухнаста.
В цьому майстер-класі я розповім вам, як зробити новорічну ялинку з помпонів.
Ялинка з помпонів своїми руками - майстер-клас
Для роботи нам знадобиться:
пряжа зелена; ножиці; дріт; вилка; картон; намистини для прикраси. Ялинка з помпонів покроково:
Спочатку зробимо спіральку з дроту. Я взяла конус від дитячої пірамідки і обмотала дріт навколо конуса у вигляді спіральки. Конус можна зробити з картону і також надати дроті вигляд спіралі. href="/sites/default/files/38/2015-12-28_2347/elka_iz_pomponov_svoimi_rukami_3.jpg" >
Починаємо робити помпони, беремо вилку і намотуємо на неї пряжу. Відрізаємо шматочок пряжі, протягуємо її між зубчиками виделки так, щоб можна було перев'язати намотані ниточки посередині. Щільно стягаємо ниточки і зав'язуємо вузли з двох сторін. Якщо слабо стягнути нитки, то помпончікі розвалиться. rel="lightbox[group1] []" href="/sites/default/files/38/2015-12-28_2348/elka_iz_pomponov_svoimi_rukami_6.jpg" >
Розрізаємо нитки ножицями з двох сторін вилки. Знімаємо з вилки нитки і розправляємо помпон, довгі ниточки обрізаємо. У мене вийшло 15 помпончиков, притому я їх зробила різні за розміром. Розмір змінювався за рахунок кількості намотаною пряжі на вилку, нитка в мене тонка і виходило 100 обертів навколо вилки для великого помпона, 70 – для середнього і 50 - для маленького. Нанизуємо помпони на дріт, я між помпонами нанизувала намистинки. Загинаємо краю колечком або навколо намистини. Наша новорічна виріб – ялинка з помпонів – готова. Тепер її можна прикрасити намистинами, ґудзиками і т. д. Якщо захочете зробити ялинку більше, то необхідно дріт взяти довші і вилка для виготовлення помпонів не підійде, потрібно робити помпончики за допомогою двох кружечків або з допомогою прямокутника з картону, але в цьому випадку помпон буде виходити не дуже рівна, і ножицями треба буде рівняти краю.
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
загрузка...