• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

Ялинка з фетру

Ялинка з фетру
Скоро Новий рік, і хочеться прикрасити будинок або місце на роботі прикрасами, зробленими своїми руками. А як на рахунок ялинки з фетру? Часу піде мало, зате який результат. Таку ялинку не страшно упустити, а іграшки на ній не розіб'ються. До речі, це ідеальний варіант, якщо в будинку маленька дитина.

Отже, шиємо новорічну ялинку з фетру своїми руками.

Ялинка з фетру – майстер-клас

Щоб пошити ялинку з фетру вам знадобиться:

• фетр зеленого кольору, звичайно можна вибрати інший колір, це залежить від вашої фантазії, ми ж будемо робити традиційну ялинку. Ще я взяла фетр білого кольору – він піде у мене на прикраси;

• наповнювач;

• різні прикраси – це можуть бути ґудзики, намистинки, стрічки, бантики, бісер, дзвіночки тощо;

• нитки звичайні або муліне;

• ножиці;

• швейна машинка, хоча можна обійтися і без неї, таку ялинку легко зшити вручну.

• Ялинка з фетру

Виконання:

• Роздруковуємо викрійку ялинки потрібного розміру. На фото дві викрійки – одна ялинка трохи вище, інший – нижче, але товстіший.

• Ялинка з фетру

• Беремо фетр (бажано, щоб фетр був м'яким і не дуже товстим), складаємо його в два рази, прикладаємо викрійку і обводимо. Нам потрібно дві такі деталі.

• Ялинка з фетру

• Вирізаємо деталі з невеликим припуском.

• Ялинка з фетру

• Прикладаємо кожну деталь до фетровому полотну і прошиваємо на машинці по контуру, залишивши знизу місця несшитыми. Щоб деталі не їхали, можна сколоти їх голочками.

• Ялинка з фетру

• Тепер вирізуємо отримані ялинки, накладаємо одну на одну і прошиваємо посередині на машинці.

• Ялинка з фетру

• На цьому етапі я раджу акуратно обрізати зайві припуски по контуру ялинки. Я забула це зробити відразу, тому довелося помучитися, коли ялинка вже була набита наповнювачем. Потім наповнюємо ялинку. Можна взяти будь наповнювач, який у вас є – у мене холлофайбер, але це може бути і звичайна вата, і крупи, і кавові зерна.

• Місця наповнення зашиваємо.

• Ялинка з фетру

• Ялинка готова, залишилося тільки прикрасити її. Я буду прикрашати ґудзичками, бантиками і зірочками, які я вирізала з білого фетру.

• Ялинка з фетру

• От і все. Нічого складного. Ялинка з фетру своїми руками готова.

• Ялинка з фетру
    загрузка...
    Ялинка з фетру
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають