• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

Виріб ялинка своїми руками

Зазвичай перед Новим роком все прикрашають будинок, але хтось обходиться лише прикрасою ялинки , а хто-то трепетно вносить святкову атмосферу в кожну кімнату. Пропоную зробити невеличку саморобку - ялинку своїми руками, яку можна повісити на ручки дверей або вікон, на люстру, на навісні шафки, на побутову техніку, навіть на дзеркало в машині, ну і втім, на все що завгодно!

Саморобка «Новорічна ялинка з фетру своїми руками»

Для створення вироби ялинки нам необхідно:

• фетр зеленого кольору, хоча для такої підвіски можна вибрати будь-який колір фетру;

• тканина, підійдуть невеликі відрізи тканини будь-яких забарвлень;

• бісер, можна взяти не тільки бісер, але і більш великі намистинки;

• нитки білі і тон фетру;

• наповнювач, не обов'язково купувати наповнювач в магазині. Візьміть те, що є вдома – вата, крупа, кавові зерна;

• атласна стрічка або мотузочок;

• великі намистинки;

• ножиці.

• Виріб ялинка своїми руками

Виконання:

• Першим ділом, роздруковуємо викрійку ялинки або малюємо самостійно.

• Вирізаємо викрійку з паперу, прикладаємо її до тканини і обводимо.

• Вирізаємо ялинку з тканини по контуру, прикладаємо до фетру і пришиваємо. Можна сколоти голочками, щоб тканина не з'їжджала при шитті. Знизу залишаємо місце не зшитим.

• Через несшитое отвір набиваємо ялинку наповнювачем, можна злегка набити, щоб надати виріб невеликого обсягу, а можна набити і щільніше, як у моєму випадку.

• Отвір прошиваємо, обрізаємо зайвий фетр з невеликим припуском від краю тканинної ялинки.

• Тепер приступаємо до прикрашання ялинки-підвіски. Я вирішила зробити гірлянду з бісеру. Для цього я взяла нитку, закріпила зверху, потім нанизала бісер. Закріпила нитку з іншого боку, знову нанизала бісер. Так можна зробити багато ярусів, я ж зробила всього три.

• На наступному етапі потрібно пришити атласну стрічку, за яку ялинка буде підвішуватися. Я вирішила пришити ще один шар фетру. Цей етап в принципі можна не робити, достатньо просто пришити стрічку до підвісці.

• Надягаємо на стрічку бусинку – ось виріб ялинки своїми руками готова.

загрузка...
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають