Виріб ялинка своїми руками
- 16.12.2016, 13:40,
- Новий рік 2016
- 0
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
Зазвичай перед Новим роком все прикрашають будинок, але хтось обходиться лише прикрасою ялинки , а хто-то трепетно вносить святкову атмосферу в кожну кімнату. Пропоную зробити невеличку саморобку - ялинку своїми руками, яку можна повісити на ручки дверей або вікон, на люстру, на навісні шафки, на побутову техніку, навіть на дзеркало в машині, ну і втім, на все що завгодно!
Саморобка «Новорічна ялинка з фетру своїми руками»
Для створення вироби ялинки нам необхідно:
фетр зеленого кольору, хоча для такої підвіски можна вибрати будь-який колір фетру; тканина, підійдуть невеликі відрізи тканини будь-яких забарвлень; бісер, можна взяти не тільки бісер, але і більш великі намистинки; нитки білі і тон фетру; наповнювач, не обов'язково купувати наповнювач в магазині. Візьміть те, що є вдома – вата, крупа, кавові зерна; атласна стрічка або мотузочок; великі намистинки; ножиці. Виконання: Першим ділом, роздруковуємо викрійку ялинки або малюємо самостійно. Вирізаємо викрійку з паперу, прикладаємо її до тканини і обводимо. Вирізаємо ялинку з тканини по контуру, прикладаємо до фетру і пришиваємо. Можна сколоти голочками, щоб тканина не з'їжджала при шитті. Знизу залишаємо місце не зшитим. Через несшитое отвір набиваємо ялинку наповнювачем, можна злегка набити, щоб надати виріб невеликого обсягу, а можна набити і щільніше, як у моєму випадку. Отвір прошиваємо, обрізаємо зайвий фетр з невеликим припуском від краю тканинної ялинки. Тепер приступаємо до прикрашання ялинки-підвіски. Я вирішила зробити гірлянду з бісеру. Для цього я взяла нитку, закріпила зверху, потім нанизала бісер. Закріпила нитку з іншого боку, знову нанизала бісер. Так можна зробити багато ярусів, я ж зробила всього три. На наступному етапі потрібно пришити атласну стрічку, за яку ялинка буде підвішуватися. Я вирішила пришити ще один шар фетру. Цей етап в принципі можна не робити, достатньо просто пришити стрічку до підвісці. Надягаємо на стрічку бусинку – ось виріб ялинки своїми руками готова.
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
загрузка...