Півник з фетру на ялинку
- 16.12.2016, 13:33,
- Новий рік 2016
- 0
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
У наступаючому році іграшковий півник буде майже на кожній новорічної ялинці . Таку ялинкову іграшку не обов'язково купувати – її можна зшити з фетру самостійно.
Отже, наш майстер-клас присвячений пошиття новорічного півника з фетру на ялинку.
Іграшка на ялинку – півник з фетру
Щоб зробити іграшкового півника нам знадобиться:
фетр жовтого, червоного, зеленого та оранжевого кольорів; чорні намистинки; помаранчеві намистинки; синтепон; нитки; білий шнурок; ножиці; голка зелена стрічка. Хід роботи: Намалюємо і виріжемо з паперу частини викрійки майбутнього півника з фетру на ялинку. Нам знадобляться: тулуб; дві частини хвоста; дві частини крил; гребінь; пір'я на шиї; дзьоб; борідка. "href="/sites/default/files/38/petushok_iz_fetra_na_elku2.jpg" >
Виріжемо всі елементи іграшкового півника з фетру. З помаранчевого фетру – дві частини тулуба.
З зеленого фетру – дві частини крила, дві частини хвоста і дві деталі пір'я на шию.
З жовтого фетру – дві маленькі частини крила і дві деталі пір'я на шию.
З червоного фетру – одну більшу частину хвоста, два маленькі сердечка і по дві частини гребеня, дзьоба і борідки.
Почнемо зшивати іграшку. До деталей тулуба в області шиї пришьем зелені деталі пір'я. Трохи вище пришьем жовті деталі пір'я. Зелених частинах крил пришьем жовті частини. До деталей тулуба пришьем крила, а до кожного крила пришьем ще по маленькому сердечку. Зшиємо червону і зелені деталі хвоста, щоб червона деталь виявилася всередині, а зелені – зовні. Зробимо лапи для півника. Для цього візьмемо два відрізка білого шнурка і одягнемо на кожен відрізок по три помаранчеві намистини. Кінці кожного відрізка зв'яжемо кількома вузликами. Складемо деталі тулуба, вклавши між ними хвіст і лапи. Зшиємо тулуб оранжевими нитками, пришиваючи лапи і хвіст. Спереду на шиї залишимо отвір. Наповнимо тулуб синтепоном. Зашиємо отвір. Зшиємо дзьоб, гребінь і борідку з парних деталей, залишивши дірочки для набивання синтепоном. Наповнимо кожну цю деталь синтепоном. Зашиємо на них дірочки. Пришьем півнику дзьоб, борідку і гребінь. Пришьем очі з намистин. Зробимо петельку з зеленої стрічки – складемо її і пришьем обидва кінці до спинки півника. Півник для новорічної ялинки готовий. Такі півники підходять не тільки для прикраси ялинки, вони добре доповнюють новорічні подарунки. Півника можна покласти в коробку з подарунком, а можна використовувати для прикраси подарункової упаковки.
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
загрузка...