Скрапбукінг листівки з Новим, 2017 роком Півня
- 16.12.2016, 13:24,
- Новий рік 2016
- 0
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
Наближається рік Півня , а це означає, що незабаром на прилавках з'явиться безліч товарів з зображенням символу. Здавалося б, немає нічого простішого, ніж просто купити готову листівку, але ж так хочеться виділитися з маси одноманітних сувенірів і піднести щось дійсно оригінальне.
Пропоную навчитися робити скрапбукінг листівки для привітання друзів з Новим роком 2017 – роком Півня.
Новорічна листівка з Півнем своїми руками – майстер-клас
Необхідні інструменти та матеріали:
кольоровий картон, папір для скрапбукінгу, пивний картон, акварельний папір; прикраси з мішковини, мотузка, вирубка пір'я; напис, картинка з півнем, брадс; фарби, пензлик, склянка з водою, штемпельна подушечка; лінійка, макетний ніж, ножиці, клей; швейна машинка. Виконання: Першим ділом підготуємо картку для привітання і декоративні пір'я – змочуємо папір мокрим пензликом і фарбуємо елементи акварельними фарбами. На основі приклеюємо мотузку (можна використовувати 2 відрізка), зверху приклеюємо папір і прошиваємо. За допомогою штемпельної подушечки підтінюємо краю картки для привітання, приклеюємо до паперу і прошиваємо. Пір'я так само підтінюємо чорнилом. Малюнок і напис приклеюємо на картон і вирізаємо, відступивши 2-3 мм від краю. На лицьовій частині листівки робимо розкладку, а потім нашиваємо прикраси з мішковини і напис, яку доповнюємо за допомогою брадс. Під зображенням півня розкладаємо пір'я і приклеюємо до основи. До нижньої частини картинки приклеюємо пивний картон, дає обсяг, і прошиваємо. Останнім пунктом – приклеюємо папір з карткою для побажань до внутрішньої частини листівки. Така листівка абсолютно точно приверне до себе увагу і порадує одержувача.
Автор майстер-класу - Никишова Марія.
Facebook
Вконтакті
Однокласники
Google+
загрузка...