Якщо зустріч Нового року полягатиме виключно тільки в одному застілля, то вона не запам'ятається нікому з гостей. Така вечірка не буде нічим відрізнятися від банальної дружній випивки, тільки тривалій до глибокої ночі. Чим же можна урізноманітнити дозвілля, щоб вивести нудьгуючу публіку зі сплячки і відвернути її від ситної вечері? Для такої потрібної справи існують всілякі новорічні ігри та веселі розваги, здатні швидко запалити компанію і перетворити ваше зимовий святкування в незабутню і чудове видовище.
Веселі новорічні ігри:«У Новий рік я обіцяю...»В цю вікторину можна з успіхом грати прямо за столом, не відволікаючись особливо від смачних страв. Провідна пропонує швидко скласти риму до слів «У Новий рік я обіцяю». Бажано, щоб відповідь вийшов забавний і лаконічний. Наводимо вам забавний приклад: «В Новий рік я обіцяю, на Мальдіви я злітаю». Ось ще один прикольний варіант: «В Новий рік я обіцяю, що діточок понароджую». Якщо хочете ще більше розвеселити публіку, то запропонуйте присутнім написати на папірцях оригінальні відповіді і киньте їх всі разом у величезну капелюх. Потім нехай вони навмання витягують фанти і голосно читають своє «передбачення».
Шукаємо кращого бухгалтера.На новорічний вечір можна провести цікаву забаву, що має відношення до фінансів, таким чином, ви з допомогою гри дізнаєтеся самого професійного серед вас в цьому році бухгалтера. Бажано заготовити жменю монет і купюр різних країн і різного номіналу – доларів, карбованців, гривень, марок, євро або навіть тугриків. Той, хто швидше за всіх зможе порахувати цю купу грошей, не збившись, отримує цінний новорічний приз.
Незвичайний танок.Просто ходити навколо зеленої красуні дуже швидко набридне, але є новорічні ігри для дорослих, де подібну забаву перетворюють на справжнє шоу. Провідною потрібно змусити учасників зображати хоровод в різному стилі. Наприклад, скажіть, що вам поставлена задача станцювати навколо ялинки у військовій частині. Наступним учасникам поставте умову зображати хоровод у дошкільному закладі, психіатричній клініці або в невагомості на космічній орбіті.
Новорічні ігри з стрічками.Для даного завдання команди краще організувати людей різної статі. Спочатку перший учасник з закритими очима в'яже бантики своєму напарнику (напарниці) в найнесподіваніших місцях, а потім другий учасник повинен також із закритими очима на швидкість їх все познімати. Перемагає найшвидша команда.
Пиріг-провісник.Новорічні ігри, які підходять для всієї родини, завжди користуються попитом на вечірках. Пиріг можна спекти справжній і смачний, але всередину разом з начинкою слід помістити «контейнери» з прогнозами на наступний рік. Зашифровані вони будуть в малюнках. Червоне серденько, безсумнівно, означає майбутнє любовну пригоду. Кришталеві чарочки – численні свята, а машина – купівлю авто або далекі подорожі. Сонечко нехай пророкує успіхи, людина в капелюсі – нові знайомства, а книжка – надходження в університет або просто успішне навчання. Звичайно, всі побажання повинні бути добрими, адже засмучуватися в новорічний вечір категорично не можна.
Північний вітер.У наступному конкурсі можуть брати участь, як дітлахи, так і п'яні дядьки з тітками. Останні отримають від забави чимало задоволення, а глядачі щосили посміються. Слід заготовити з вати невеликі «сніжинки» і кинути їх вгору, а конкурсанти повинні лише з допомогою повітря, що видувається своїми легенями, чим довше утримувати білі пластівці в польоті. Забава виходить дуже цікавою, адже спостерігати за тим, як розчервонілі від зусиль учасники кривляються, штовхаються і дмуть на падаючі «сніжинки» - це ще та потіха.
Підбірка новорічних ігор вийшла у нас невелика, але досить цікава. Думаємо, що дещо з запропонованого точно підійде для вашого сценарію на майбутню веселу вечірку.
загрузка...