• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

Новорічний малюнок

Як намалювати Новорічний малюнок поетапно олівцем
Новорічний малюнок

Урок малювання на тему новорічний малюнок. У цьому уроці ми розглянемо, як намалювати новорічний малюнок олівцем поетапно. На тему новорічний малюнок ми можемо дуже багато зробити картин. Одну з них, як класичну намалюємо, після цього я запропоную вам ще варіанти, як намалювати новорічний малюнок, так як у мене їх багато.

Малюємо трошки закруглений горизонт, зліва буде у нас паркан, праворуч покажіть стовбури дерев і трохи гілочок. Це дерева далеко, тому дуже маленькі.
Новорічний малюнок

Тепер малюємо стовбури зліва вже набагато більше, чим далі вони йдуть вдалину тим стають менше. Також покажіть вертикальними лініями перегородки на паркані, чим далі від переднього плану, тим ближче один до одного треба малювати лінії. По середині малюємо два кола, один поменше, нижче трохи більше.
Новорічний малюнок

Намалюйте третю частину сніговика, тепер нам треба показати крони дерев в снігу, просто виводимо їх силуети. У нас дуже сніжна зима і снігу на гілках так багато, що вони створили єдиний покрив, тримається на гілках.

Новорічний малюнок

Домальовували зліва снігові дерева, а праворуч домалюйте ще одне зверху наявних. У сніговика намалюйте очі, ніс, рот, гудзики і відро на голові, а також руки у вигляді палиць.

Новорічний малюнок

В руці він тримає гілку ялини, а знизу хтось поставив маленьку ялинку, накидаємо низ і верх її. Гілка ялини малюється так: спочатку криву, потім з одного боку окремими кривими близько одне до одного малюємо голочки, також і з іншого боку.

Новорічний малюнок

Домальовували ялинку, стираємо непотрібні лінії всередині неї і у відрі у сніговика на голові.
Новорічний малюнок

На паркані зробіть хвилястими лініями лежачий сніг, чим далі йде паркан, тим вже стає товщина снігу. На галявині сніг показуємо маленькими сугробчиками. У сніговика на відрі, носі, палицях(руках), на гілочки ялини показуємо ледь помітний сніг. Для гілочки стираємо частину контуру і заново малюємо налиплий сніг, обводячи нерівними кривими стерту область. На відрі теж зверху малюємо багато снігу, на носі зверху ще додатково криву і на палицях теж просто додатково вище їх ще лінії. А ще я примальовувала ноги. На ялинки хтось розвісив ялинкові іграшки, вони теж в снігу, як сама ялинка. Хтось розсипав насіння або спеціально насипав зерно для птахів, одна пташка це побачила і клює їх, швидше за все , це синичка.
Новорічний малюнок

Намалюйте падаючий сніг, він скрізь. Ось такий новорічний малюнок у нас вийшов, я спеціально зробила його дуже простим і легким. Якщо хочете можете додати що-небудь своє.
Новорічний малюнок
загрузка...
Новорічний малюнок
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають