• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

Східний гороскоп на серпень 2016 Бик

Серпень — місяць спокійний, сімейний. Саме зараз може стати зрозумілим справжній сенс прислів'я «Мій дім — моя фортеця».

Любовний та сімейний гороскоп. В серпні 2016 року багато Бики вирішать навести порядок в домі та сім'ї. Хтось затіє генеральне прибирання або косметичний ремонт, і хтось розбереться в складних сімейних та родинних зв'язках. Втім, у людей сімейних великих проблем не передбачається, все буде іти рівно, спокійно, як би само собою. Закохані можуть прийняти рішення про спільне проживання, і, наскільки вона виявиться тривалим, залежить тільки від їх уміння ладити один з одним. Пам'ятайте про те, що чим спекотніше пристрасть, тим частіше виникають суперечки, і не звертайте уваги на дрібниці. Якщо вас накрила хвиля емоцій, дозвольте їй віднести вас туди, де ви завжди мріяли опинитися.
Гороскоп бізнесу та кар'єри. Для більшості представників цього знаку серпень— «мертвий сезон». Можна розслабитися, відпочити, поїхати куди по далі — до теплого моря і сонечку. Виняток становлять ті, чий бізнес пов'язаний з землею, будівництвом, різного роду нерухомістю. Їх чекає явний професійний успіх і звичайно ж гарний прибуток.
Грошовий гороскоп. Однак і представникам інших професій без грошей сидіти не доведеться. Можливі переговори про кредит, фінансова підтримка партнерів по справі, прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. Не пов'язані зі світом бізнесу можуть розраховувати на допомогу батьків, близьких людей. Витрат додасться у другій половині місяця — і велика їх частина пов'язана з відпочинком, розвагами, а також і з дітьми.
Гороскоп здоров'я. У серпні ви цілком здорові, але може з'явитися тенденція до набору ваги, тому пам'ятайте про користь дієти і більше рухайтеся.
загрузка...
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають