Навколишні можуть мати свої погляди на життя і що відбуваються в ній події. І Зміям східний гороскоп рекомендує це врахувати!
Любовний гороскоп . У багатьох випадках в березні 2016 року на перший план вийдуть справи дому та сім'ї. Ви можете думати, що вимоги до близьких вам завищені, що ви і так дуже багато берете на свої міцні плечі Швидше за все, так воно і є, але якщо подивитися на ситуацію іншими очима, очима членів вашої сім'ї, то картина зміниться. У самому справі — а чому б вам не поділитися своєю удачею, в тому числі і фінансової? Словом, «кому багато дано, з того багато й спитається». Крім фінансових та моральних претензій в цьому місяці доведеться зіткнутися і зі спірними питаннями, пов'язаними із спільною власністю, нерухомістю. Розводяться пари можуть ділити будинок, квартиру, дачу, а інші — разом вирішувати складні і спірні питання, пов'язані з придбанням для себе або для своїх дітей. Закохані Змії можуть багато сваритися, і можливо, одна з причин — складні ситуації з батьками, старшими членами сім'ї.
Гороскоп кар'єри і бізнесу. В березні 2016 року Змії раніше повні амбіцій і прагнення досягти успіху. Вогняна мавпа, міцно устроившаяся на своєму троні, щедро дарує вам і впевненість, і удачу. Однак не всі готові це визнати, і в березні з цим доведеться зіткнутися. Партнери по справі можуть пред'явити до вас якісь претензії, і, можливо, мова піде про нерухомості або іншої великої власності. Конфлікт може затягнутися надовго, то розгоряючись, то затухаючи, але завдяки все тій же Мавпі, вам вдасться вийти сухим з води». Можливо, це станеться не в березні, а дещо пізніше — у травні, червні. Проявіть терпіння і пам'ятайте про те, що «поганий мир краще доброї сварки», і, у всякому разі, зараз ця прислів'я може виявитися надзвичайно актуальною.
Грошовий гороскоп. Фінансова ситуація нестабільна, витрат у березні додасться, а доходи декілька скоротяться. Комусь доведеться піти на фінансові поступки партнерам по справі, а хто-то розщедритися на потреби сім'ї.
Гороскоп здоров'я. Цього місяця ваш енергетичний потенціал невисокий, що може бути особливо помітним в останній тиждень місяця. У цей період скоротіть активність і пам'ятайте про те, що головна умова здоров'я — спокій і впевненість у собі. Словом, менше нервуйте і харчуйтеся по годинах.
загрузка...