Січень для народжених у рік Собаки — прекрасний час для того, щоб зупинитися, озирнутися, подумати, нарешті, про свою душу і запитати чого ж насправді їй хочеться.
Любовний гороскоп. Сім'я, будинок, близька людина — головні теми січня 2016 для собаки. Багато впритул займуться питаннями, пов'язаними з облаштуванням нової квартири, будинки, дачі і залучать до цього клопітливого заходу всіх членів своєї сім'ї. Відносини з родичами кілька ускладняться, взаємне невдоволення може призвести до конфліктів, які будуть спалахувати протягом усього місяця. В іншому варіанті у родні ймовірні проблеми і вам доведеться брати участь у їх вирішенні. Стосунки у закоханих нестабільні, і щоб не дійшло до відкритої сварки, вчіться бачити ситуацію очима близької людини і будьте готові до компромісів.
Гороскоп кар'єри і бізнесу. Прискорювати темп свого життя Собакам зараз не варто — краще пливти за течією. Практично до кінця місяця у справах — затишшя і найкраще, що можна зробити — зайнятися організаційними заходами, розібратися в планах на майбутнє. Спілкування буде небагато — вас згадають старі друзі і колишні партнери по справі, але воно може виявитися не стільки діловим, скільки дружнім. Новим контактам в січні слід поставитися з обережністю, пам'ятаючи прислів'я «Не все те золото, що блищить». Ті, хто зайнятий питаннями, пов'язаними з нерухомістю, можуть розраховувати на повільний прогрес, цілком реальний після 10 січня.
Грошовий гороскоп. У фінансовому відношенні січень 2016 року, швидше, спокійний. Всі передбачувані витрати і розумні, а доходи помірні. На якісь досить великі суми можна розраховувати в кінці січня.
Гороскоп здоров'я. Більшу частину місяця ваш енергетичний потенціал дещо ослаблений, що може виразитися в частих станах млявості, втоми і іноді і в депресивних настроїв. Але разом з тим січень хороший для медитацій, філософських роздумів, пошуку сенсу життя. Ваші погляди можуть зазнати деяких змін, і треба сподіватися, що це піде вам тільки на користь. Людям ослабленим і літнім рекомендується скоротити активність і провести профілактику хронічних захворювань. І всім представникам цього знаку східного гороскопу слід берегти організм — ймовірність зимових застуд та інфекцій досить висока.
загрузка...