• 14:02 – Голос. Діти. Україна 3 сезон 2016 Хто переміг 
  • 22:20 – Нові серіали 2016 року які заслуговують уваги 
  • 21:48 – Чорна п'ятниця 2016 
  • 11:56 – Яка буде зима 2016 - 2017 в Україні за прогнозами синоптиків 

Східний гороскоп на вересень 2016 року для Тигра

Яким би трудоголіком вас не вважали, але головне в цьому місяці — дім і сім'я. Все інше можна залишити «на потім».

Любовний та сімейний гороскоп. «Мій будинок — моя фортеця» — вирішать багато Тигри і багато сил віддадуть сім'ї. Можливі різні операції з нерухомістю — такі як остаточне облаштування на новому місці, придбання меблів, завершення тривалого ремонту. Стосунки у багатьох сім'ях далекі від ідеальних — в одному випадку мова йде про звичні сварки, а в іншому — про розлучення, розділ майна і в першу чергу житла. Вибирайте те, що вам в даний момент ближче, і пам'ятайте про те, що навіть якщо розставання відбудеться, то ніщо не завадить вам згодом одуматися і все виправити. Такі можливості з'являться восени або взимку. У багатьох випадках головним містком, провідним до примирення, можуть стати діти. Для закоханих Тигрів вересень 2016 року також непростий, але і у них є надія на світле майбутнє, і її звуть дуже просто — Любов.
Гороскоп роботи і бізнесу. Однак якщо ваш бізнес так чи інакше пов'язаний з землею, нерухомістю, будівництвом, то у вересні 2016 року доведеться працювати «засукавши рукави». Необхідно перевірити все до дрібниць, щоб благополучно завершити якийсь важливий проект. Крім цього доведеться в черговий раз розбиратися з партнерами, які знову поведуть себе недружньо, а часом і агресивно. У багатьох випадках мова піде про великої власності, може бути, і про нерухомість. Для службовця вересень також дуже непростий. Можливе нерозуміння з боку начальства і найсильніша конкуренція. Якщо ж, волею обставин, доведеться присвячувати більшу частину часу особистих справах, то краще завчасно попросити відпустку. Будь-яка помилка неодмінно призведе до проблем — пам'ятайте про це і не втечіть зі служби в робочий час.
Грошовий гороскоп. У фінансовому відношенні місяць, швидше, нейтральний — великих проблем не передбачається, але і збитків не буде.
Гороскоп здоров'я. Цього місяця ваш енергетичний потенціал невисокий, до того ж знову з'явиться тенденція до набору ваги. У цьому випадку відвідуйте спортзал і пам'ятайте про користь дієти.
загрузка...
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають